Your full service provider for cold storage, transport and customs.
Open
X

Welkom

R&M Forwarding is gespecialiseerd in transport, op- en overslag van fruit en het regelen van douane formaliteiten voor derden. Vanuit de haven van Rotterdam hebben wij direct contact met alle scheepvaartmaatschappijen en rederijen.

 

De uitstekende verbindingen met het achterland zorgen ervoor dat wij onze klanten uitstekende diensten kunnen bieden op het gebied van transport, douane en warehousing.

Cool Storage

In het koelhuis van R&M Forwarding beschikken wij over een ruime opslag- en koelcapaciteit waar we de producten onder de juiste omstandigheden kunnen opslaan.

 

De diverse cellen die op product-afhankelijke temperaturen staan ingesteld zorgen voor een optimale conditionering van het opgeslagen fruit.

Transport

R&M Forwarding is uw AEO gecertificeerd partner voor de snelle logistieke behandeling van uw fruit.

 

Wij zijn er trots op een efficiƫnte en betrouwbare transportdienst aan onze klanten te kunnen aanbieden waardoor onze klanten afspraken met hun opdrachtgevers keurig op tijd nakomen.

Douane

Binnen R&M Forwarding verzorgt de douane afdeling alle douanedocumenten. Voor onze klanten verzorgen wij de volledige exportdocumentatie.

 

Onze werknemers zijn op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving aangaande douane formaliteiten. Dat heeft geresulteerd in de ontvangst van het AEO-certificaat waardoor wij onze klanten nog beter kunnen bedienen.

Innovations

Check our state of the art innovations. << >>