Jouw partner voor nauwkeurig en efficiënt container transport

Transport

Bij R&M Forwarding bieden we nauwkeurig en efficiënt container transport voor producten zoals fruit en groenten. Met onze jarenlange ervaring en toewijding aan hoge kwaliteit, streven we ernaar om zendingen zo snel en veilig mogelijk te leveren op de gewenste locatie. Wij verzorgen een compleet pakket van services op het gebied van logistiek, waaronder luchtvracht, zeevracht, douane-afwikkeling en warehousing (opslag).

Fruit and vegetable transportation

We zijn gespecialiseerd in het transport van groenten en fruit, oftewel fruit and vegetable transportation. Door onze strategische locatie in het hart van de AGF-branche en de zorgvuldige samenwerking met transporteurs, kunnen wij iedere zending zo efficiënt mogelijk leveren. Zowel bij ons eigen warehouse, als op een door de klant gewenste locatie. Benieuwd hoe we dat doen? Lees dan meer over wie wij zijn.

Snelle doorlooptijd op terminals

Onze efficiënte aanpak stelt ons in staat om de doorlooptijd op terminals tot een minimum te beperken. Dankzij onze strategische partnerschap met belangrijke terminals zoals AP Moller 1 & AP-Moller II, EUROMAX, RWG en Delta, kunnen we uw containers binnen 35 minuten (of binnen 50 minuten vanuit Antwerpen) na aankomst op onze eigen loslocatie hebben. Naast de terminals in Rotterdam, biedt R&M ook transport vanuit de diverse Europese havens. Dit betreft onder andere de havens van Antwerpen, Zeebrugge en Duinkerken.

Transport vanuit Europese havens

Naast onze aanwezigheid in Rotterdam zijn we goed gepositioneerd om zendingen te ontvangen vanuit verschillende Europese havens. Of het nu gaat om Antwerpen, Zeebrugge, Duinkerken of andere belangrijke havens, wij hebben de capaciteit en expertise om uw goederen op te halen en veilig naar hun bestemming te brengen. Ons uitgebreide netwerk stelt ons in staat om flexibel te opereren en snel te reageren op veranderende transportbehoeften.

Kwaliteits-controles

Kwaliteit dragen we hoog in het vaandel bij R&M Forwarding. Om het risico op onzuiverheden tot een minimum te beperken, voeren we keuringen op de groenten en fruit uit. Door middel van Perishables Services kunnen wij deze dienst in-house aanbieden, waarbij een kwaliteitsonctoleur inspecties uitvoert op een breed scala aan producten. Zo bieden we een transparante en inzichtelijke uitkomst over de kwaliteit van de producten door middel van een kwaliteitsrapport. Lees meer over onze quality control.

Efficiënte transportprocessen

Tijd is kostbaar, en daarom stellen we alles in het werk om container transport zo snel mogelijk te verwerken. Onze logistieke processen zijn geoptimaliseerd om een snelle doorvoer van goederen te garanderen. Vanaf het moment dat producten onze handen verlaten tot het moment dat ze op hun bestemming aankomen, kunt u erop vertrouwen dat we alles in het werk stellen om vertragingen tot een minimum te beperken.

Geavanceerde tracking

Wij maken gebruik van moderne software. Al onze relaties krijgen toegang tot een op maat gemaakt webportal. Daarnaast beschikt ons warehouse over een geavanceerd track and trace systeem, dat het mogelijk maakt om de voortgang van zendingen in realtime te volgen. Zo kunnen wij mogelijke problemen snel onderscheppen en meteen oplossen.

Overzeese transporten en doorvervoer

Wij behandelen tevens luchtvrachtzendingen op Schiphol. Deze zijn gekoppeld aan een snelle douane en Phyto-afhandeling. Ook voor het organiseren van geconditioneerde volle vrachten en deelzendingen door heel Europa bent u bij ons aan het juiste adres. Om dit te realiseren werken wij samen met een uitgebreid netwerk van transporteurs.

Neem contact op met ons voor container transport

Wilt u meer informatie over wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen op het gebied van fruit and vegetables transport? Neem dan vandaag nog contact met ons op via +31 (0) 180 – 447 500 of stuur een e-mail naar . Het team van R&M staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van de beste transportoplossing voor uw organisatie. Wij zorgen ervoor dat uw producten zo snel mogelijk bij hun bestemming geraken.