Services

Bij R&M Forwarding bieden we een uitgebreid scala aan diensten op het gebied van transport en logistiek. Van transport tot quality control, cold storage, opslag en nog veel meer, wij streven ernaar om onze klanten volledig te ontzorgen bij het logistieke proces.

Hieronder nemen we u mee door onze diverse services.

TRANSPORT

Onze specialiteit ligt in het nauwkeurig en efficiënt transporteren van containers met producten zoals fruit en groenten. Of het nu over land of over zee gaat, wij zorgen voor een naadloze doorvoer van uw goederen naar hun bestemming. Onze strategische partnerschappen met belangrijke terminals stellen ons in staat om de doorlooptijd op terminals tot een minimum te beperken, waardoor uw zendingen snel en efficiënt worden verwerkt.

QUALITY CONTROL

Kwaliteit staat voorop bij R&M Forwarding. De onafhankelijke kwaliteitscontroles bieden transparante inspecties en gedetailleerde kwaliteitsrapporten, zodat u verzekerd bent van de versheid en kwaliteit van uw producten. Met de strenge kwaliteitsnormen van onze fruit and vegetable quality control zorgen we ervoor dat alleen de beste producten worden geleverd aan onze klanten over de hele wereld.

Cold storage

Dankzij onze uitgebreide koude opslagfaciliteiten kunnen we uw producten veilig opslaan onder optimale omstandigheden. Ons uiterst moderne en ruime cold storage warehouse biedt de perfecte oplossing om de versheid en kwaliteit van producten te behouden. Het is gelegen in Dutch Fresh Port, de grootste gespecialiseerde agro/vers/foodcluster in Nederland. Deze cold storage bevindt zich op een ideale locatie vlakbij de Rotterdamse haven en de snelwegen A15, A16 en A29. R&M Forwarding verzorgt het hele servicepakket voor een fruithandel: van ompakken tot verpakken, kleinpakken, netten, koeling en op- en overslag.

Value added logistics

R&M Forwarding biedt een breed scala aan value added logistics om onze klanten te ontzorgen in het logistieke proces. Naast het transport van goederen verzorgen wij allerlei extra services die waarde toevoegen binnen de logistiek. Ons doel is hierbij om het werk uit handen te nemen van de klant, zodat deze zich volledig kan focussen op de onderneming en zich geen zorgen hoeft te maken over het logistieke gedeelte.

CUSTOMS

Het verzorgen van douane documentatie en custom clearance behoort ook tot onze diensten. Daarbij beschikken we over de nodige vergunningen. R&M Forwarding is een gecertificeerd douane-entrepot, erkend weegstation voor bananen en phytosanitair inspectielocatie. We kunnen van hieruit communautaire en niet-communautaire goederen ontvangen, opslaan en versturen met de daarbij behorende papieren. Uiteraard zijn we altijd up-to-date omtrent de douane wet- en regelgeving. Zo kunnen we u optimaal assisteren.

WEBPORTAL

Onze oplossingen zijn niet alleen efficiënt, maar ook slim. Met behulp van geavanceerde technologieën zoals ons op maat gemaakte webportal en geavanceerde track and trace systemen, bieden we smart warehousing oplossingen die u volledige controle en inzicht geven in uw voorraad en logistieke processen. 

Of het nu gaat om voorraadbeheer, orderafhandeling of voorraad tracking, ons slimme warehouse is ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen.

Neem contact op met ons

Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we u kunnen helpen met uw transport- en logistieke uitdagingen. R&M Forwarding staat klaar om u van dienst te zijn en ervoor te zorgen dat uw goederen zo snel mogelijk en in optimale conditie bij hun bestemming aankomen. U kunt ons bellen op +31 (0) 180 – 447 500 of mailen naar .