QUALITY CONTROL

Kwaliteitscontrole voor groenten en fruit

Kwaliteitscontrole is van het grootste belang als het gaat om het behandelen van verse groenten en fruit. Bij R&M Forwarding begrijpen we het belang van het waarborgen van de versheid en integriteit van uw producten gedurende het transportproces. Met onze efficiënte quality control van fresh fruits en vegetables zorgen we ervoor dat de voedingswaren uitvoerig gecontroleerd worden, waardoor de kwaliteit van uw producten verzekerd is. Wij keuren zowel in-house als op locatie.

Fruit and vegetables quality control

Het proces voor kwaliteitscontrole begint bij R&M Forwarding met grondige inspecties die uitgevoerd worden door deskundige inspecteurs voor de kwaliteitscontrole van groenten en fruit.

Onze inspecteurs zijn hoogopgeleide professionals die elk transport zorgvuldig onderzoeken om eventuele tekenen van schade, bederf of andere kwaliteitsproblemen te identificeren. Dit is een essentieel onderdeel van het transportproces.

Kwaliteit boven alles

Perishables Services is onze afdeling voor het uitvoeren van keuringen op groente en fruit. Het kwaliteitsteam fungeert als spil tussen aflader en consument om het risico op onzuiverheden tot een minimum te beperken. Direct na lossing van container- of deelzending gaat de keurmeester aan de slag met de controle. Hierbij wordt een breed scala aan producten geïnspecteerd door een onafhankelijke kwaliteitscontroleur. Deze inspecties bieden een transparante en inzichtelijke uitkomst over de kwaliteit van de producten. Met een kwaliteitsrapport brengt de keurmeester verslag uit van de aangevraagde keuring.

Gedetailleerde keuringsrapporten

Na het voltooien van de inspecties leveren we gedetailleerde kwaliteitscontrole rapporten aan onze klanten.

Deze rapporten bieden waardevolle inzichten in de conditie van de groenten en fruit, waardoor enkel kwalitatieve producten worden uitgeleverd en de kwaliteit gewaarborgd blijft.

QC Systeem

Het keuren van groenten en fruit gaat via een volledig geautomatiseerd quality control systeem waar ook u als klant nieuwe en oude keurrapporten kan opvragen.
Is het fruit niet direct verkocht? Geen probleem, dagelijks wordt er langs de producten gelopen om een goed beeld te hebben van hoe het fruit zich houdt in de koelcellen. Bij oneffenheden wordt er helder gecommuniceerd om problemen te voorkomen.

Geavanceerde technologieën

Om het hoogste niveau van nauwkeurigheid en efficiëntie te garanderen, maken we gebruik van geavanceerde technologieën in onze procedures bij kwaliteitscontroles. Zo werken we met een op maat gemaakte webportal en track and trace systemen. Hierdoor heeft u volledige controle en inzicht in uw voorraad en logistieke processen.

Naadloze integratie met transportdiensten

Onze procedures voor kwaliteitscontrole zijn naadloos geïntegreerd met onze transportdiensten. Door kwaliteitscontrole te combineren met transport kunnen we snel eventuele problemen tijdens het transport aanpakken, zodat uw producten in optimale staat op hun bestemming aankomen.

Uw partner in transport van fruit en groente

R&M Forwarding is gespecialiseerd in het transport van groenten en fruit. Dankzij onze strategische locatie in het hart van de AGF-branche en de zorgvuldige samenwerking met transporteurs, kunnen wij iedere zending efficiënt leveren. Wij bieden zowel leveringen in ons eigen warehouse als op door de klant gewenste locatie.

Onze Services

Onze dienstverlening omvat een compleet pakket van diensten en gaat verder dan alleen transport. Hiervoor maken we gebruik van de modernste software, waardoor we snel mogelijke problemen onderscheppen en oplossen. Naast quality control bieden we de volgende services aan:

Neem contact op met ons op

Als u vragen heeft over onze kwaliteitscontrole diensten of meer wilt weten over hoe we u kunnen helpen met het transport van groenten en fruit, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om u te helpen bij het vinden van de beste oplossingen voor uw bedrijf. We zijn bereikbaar op het nummer +31 (0) 180 – 447 500 of per mail via .