VALUE ADDED LOGISTICS

Value added logistics

Bij R&M Forwarding begrijpen we dat uw bedrijf meer nodig heeft dan alleen transport. Daarom bieden wij een uitgebreid pakket aan value added logistics diensten aan om uw logistieke processen te optimaliseren. Value added logistics omvat een reeks diensten die we aanbieden om extra waarde toe te voegen aan uw producten of goederen.

Transport voorbereiden

Voordat uw goederen de weg op gaan, zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes is voorbereid. Ons team van experts staat voor u klaar om het transport van uw producten nauwkeurig te plannen en te coördineren. Hier hoort natuurlijk ook het opmaken van de pallets bij. Wij zorgen ervoor dat het transport vlekkeloos verloopt.

Quality management

Uw producten verdienen de hoogste kwaliteit, daarom hanteren wij een streng quality management systeem. Met regelmatige controles en inspecties waarborgen we de kwaliteit en integriteit van uw goederen gedurende het hele logistieke proces.

Uw eigen accountmanager

Bij R&M Forwarding krijgt u een toegewijde accountmanager toegewezen die uw directe aanspreekpunt is voor al uw logistieke behoeften. Uw accountmanager staat altijd voor u klaar om vragen te beantwoorden en advies te geven. Naast dit eerste aanspreekpunt, zorgen we er ook altijd voor dat er een tweede aanspreekpunt is. Dit zorgt ervoor dat er altijd wel iemand is die je kent en je verder kan helpen. Deze aanspreekpunten zorgen voor laagdrempelig contact en een persoonlijke aanpak.

Repacking van producten

Soms is het nodig om producten opnieuw te verpakken voor transport of opslag. Onze repacking service zorgt ervoor dat uw goederen veilig en efficiënt worden verpakt, zodat ze in optimale conditie aankomen op hun bestemming.

Track & trace van goederen

Met ons geavanceerde track & trace systeem kunt u uw goederen in real-time volgen. Zo kunnen mogelijke problemen snel worden onderschept en opgelost.

Cross-docking

R&M Forwarding biedt cross-docking aan om de doorlooptijd van uw goederen te verkorten. Door rechtstreeks vanaf de inkomende vracht naar de uitgaande vracht te gaan, minimaliseren we de opslagtijd en verbeteren we de snelheid van uw leveringen.

Labelen

Onze labeling service zorgt ervoor dat uw producten duidelijk en nauwkeurig worden geïdentificeerd, wat de traceerbaarheid en efficiëntie van uw supply chain bevordert.

Orderpicking

Onze orderpicking service zorgt ervoor dat uw bestellingen nauwkeurig worden samengesteld en klaargemaakt voor verzending. Met ons efficiënte orderpickproces kunnen we snel en nauwkeurig aan al uw logistieke eisen voldoen.

Restacking

Soms is het nodig om goederen opnieuw te stapelen om ruimte te maken voor andere zendingen. Dankzij onze restackingservice wordt uw magazijnruimte optimaal benut, waardoor u meer goederen kunt opslaan zonder extra kosten.

Onze diensten

Onze dienstverlening bestaat uit een compleet pakket van diensten binnen de logistieke sector. Wij streven ernaar om u volledig te ontzorgen op het gebied van transport en logistiek. Naast customs clearance kunt u het team van R&M Forwarding ook inschakelen voor allerlei andere services:

Neem contact op met R&M Forwarding

Met onze value added logistics streven we ernaar om uw bedrijf te bieden wat het nodig heeft op logistiek vlak. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we u kunnen helpen uw logistieke doelstellingen te bereiken. U kunt ons bellen op het nummer +31 (0) 180 – 447 500 of per e-mail via .