COLD STORAGE

Versheid en kwaliteit behouden

Bij R&M Forwarding begrijpen we hoe belangrijk het is om uw producten veilig en vers te houden. Daarom bieden wij hoogwaardige cold storage oplossingen aan die voldoen aan uw behoeften en de eisen van de markt. Onze cold storage faciliteiten zijn ontworpen om een optimale omgeving te bieden voor het bewaren van uw fruit en groenten. Wij bieden het volledige servicepakket om klanten volledig te ontzorgen: van ompakken tot verpakken, kleinpakken, netten, koeling en op- en overslag. Hieronder leest u meer over onze cold storage facilities en hoe we uw bedrijf hiermee kunnen helpen.

Cold storage warehousing

In onze state-of-the-art cold storage warehouse worden uw producten op een veilige manier bewaard onder optimale omstandigheden. Wij zorgen ervoor dat uw groenten en fruit bewaard worden bij de juiste temperatuur en vochtigheidsgraad om de versheid en kwaliteit te behouden. Onze faciliteiten zijn uitgerust met geavanceerde technologieën om een constante temperatuur te handhaven en de beste omgeving te bieden voor uw producten.

Uitstekende locatie vlakbij de haven en snelwegen

Het cold storage warehouse van R&M Forwarding is gelegen in de Dutch Fresh Port, de grootste gespecialiseerde agro/vers/foodcluster in Nederland. De locatie bevindt zich vlakbij de Rotterdamse haven en de snelwegen A15, A16 en A29. Hierdoor biedt het fruit en vegetables warehouse een uitstekende verbinding.

Efficiënte logistiek en opslag

Onze cold storage faciliteiten maken deel uit van ons uitgebreide logistieke netwerk. Dit stelt ons in staat om niet alleen uw producten veilig op te slaan, maar ook om ze efficiënt te beheren en te distribueren. Met geavanceerde warehouse management systemen kunnen we uw voorraad nauwkeurig volgen en beheren, zodat u altijd een duidelijk overzicht heeft van uw voorraadniveaus. We zijn daarin erg transparant en delen alle live gegevens direct met u. Bovendien kunnen we naadloos integreren met onze andere logistieke diensten.

Toegang tot geavanceerde trackingtools

R&M Forwarding biedt transparantie en traceerbaarheid. Daarom bieden we al onze klanten toegang tot ons geavanceerde webportal, waar ze de voortgang van hun voorraad in realtime kunnen volgen. Met behulp van ons track and trace systeem kunt u precies zien waar uw producten zich bevinden en wanneer ze zijn verplaatst. Dit is al live vanaf het moment dat het bij de haven vertrekt tot het bij ons in de opslag belandt!

R&M Forwarding: uw partner in groenten- en fruittransport

Ons specialisme ligt in de op- en overslag van groenten en fruit met de daarbij behorende douane formaliteiten. Daarnaast hoort hier ook transport af en aan warehouse containervervoer bij. Door onze strategische locatie in het hart van de AGF-branche en de zorgvuldige samenwerking met onze transporteurs, kunnen wij iedere zending op een zeer efficiënte manier leveren. We verzorgen zowel leveringen in ons eigen warehouse als op locaties die de klant wenst.

Wij bieden een compleet pakket van services aan, waaronder:

Neem contact op met ons op

Bent u op zoek naar betrouwbare cold storage warehousing voor uw bedrijf of wilt u meer informatie over onze services? Neem dan vandaag nog contact op met R&M Forwarding. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van de beste opslagoplossing voor uw behoeften. U kunt ons bereiken via telefoon op het nummer +31 (0) 180 – 447 500 of per e-mail via .